Ски сезонът в Пампорово е в разгара си

07 Jan, 2022

Ски сезонът в родопския ни курорт е в разгара си и условията за зимни спортове и семейна ваканция са прекрасни.

През последните дни гостите на Пампорово се радват на приятно време и отлично подготвени снежни писти.

Сезонът в Пампорово стартира силно с ръст от около 30-40% на посещаемостта спрямо миналата зима, като курортът възстановява потока от чуждестранни туристи.

Към момента в двете ски зони – Пампорово и Мечи чал работят общо 14 писти с различна техническа сложност, подходящи както за начинаещите скиори и сноубордисти, така и за напредналите.

Посетителите на планинския курорт имат на разположение и 12 отворени лифта, като за качване не се изисква зелен сертификат.

Тази зима Пампорово предлага на скиорите и сноубордистите нова полудневна лифт карта. С нея се увеличава времето за каране по пистите в планинския курорт с 45 минути, стартирайки от 11:45 часа до 16:30 часа.

В продажба е и сутрешна полудневна карта за ски зона Мечи чал, валидна от 08:45 до 12:30 часа.

Родопският курорт продължава програмата за деца до 12 години, младежи от 12 до 18 години и възрастни над 65 години, която предоставя по-атрактивна цена за услугата.

Ценоразпис за зимния сезон в Пампорово – ТУК

От курорта съветват туристите да закупуват предварително онлайн своите лифт карти и ски пакети през сайта www.pamporovo.me, за да избегнат чакането на опаши и да прекарат повече време по пистите.

Ски услуги с отстъпка могат да се закупуват предварително онлайн директно през уеб магазина http://webshop.pamporovo.me с 3% отстъпка от цената на лифт картата, 8% отстъпка за ски и сноуборд училище и 20% отстъпка за наем на оборудване.

Туристите могат да пакетират динамично ски услуги през онлайн магазина на курорта, спестявайки време и средства.

На www.pamporovo.me можете директно да резервирате престой в петзвездните хотели Орловец и Перелик с 25% отстъпка за онлайн резервации през BookOnlineNow.

Информация за всичко интересно, което се случва в Пампорово, работещи писти и съоръжения, както и директна онлайн продажба на лифт карти, ски оборудване и настаняване в хотелите Перелик и Орловец, може да откриете на официалната страница на курорта на www.pamporovo.me и социалните канали във Facebook и Instagram.

 

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура