Родопа с драматично равенство срещу втория отбор на Берое

16 Aug, 2021

Родопа изпусна победата срещу Берое 2 в първия си домакински мач за сезона. Двата тима завършиха на равно 2:2 след поредна футболна драма.

Срещата от 2-ия кръг на първенството на Трета лига – Югоизточна група се игра на стадион Септември в смоляснкия квартал Райково.

Резултатът бе открит от домакините чрез Иван Ангелов още в 10-та минута. В 28-та минута Родопа поведе с 2:0, след като Михаел Кисьов успя да вкара поредното си попадение за смолянчани.

Вторите 45-минути отново започнаха много силно за възпитаниците на старши треньора Юлиян Сюрджиев. В 67-та минута резултатът бе намален на 2:1, след като центрирана топка от футболист на Берое бе засечена от Адриан Сюрджиев, след което влезна в мрежата на вратаря Милко Баданов.

Тимът от Стара Загора успя да стигне до равенството в даденото пет минутно продължение. В 92-та минута, топката шутирана от Васил Василев се удари в горният десен ъгъл на вратата на Баданов, след което рикошира и бе уловена от стража.

Стръничният рефер обаче реагира доста неадекватно в случая, като задържа флага си вдигнат. Това подведе Аргиров и той отсъди засада. Последва мощна реакция от футболистите на гостите, които потърсиха обяснения от асистента.

След кратка консултация Аргиров призна попадението, което пък отприщи недоволството на домакините, при което и капитанът на Родопа Теодор Стефанов получи жълт картон.

Последваха няколко атаки от страна на Родопа в оставащото врееме, но в крайна сметка не се стигна до нов гол и така Родопа и втория тим на Берое си поделиха по 1 точка.

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура