Родопа победи третия отбор на Лудогорец с 3:1

02 Aug, 2021

Родопа Смолян победи с 3:1 Лудогорец 3 в приятелска среща, играна на стадион Септември в смолянския квартал Райково.

За домакините се разписаха Михаел Кисьов на два пъти и Теодор Стефанов. Единственото попадение за отбора от Разград бе дело на Борислав Рупанов.

Резултатът бе открит в 16-та минута от Кисьов, който успя да преодолее противниковата защита и с добър удар вкара топката във вратата.

Малко преди това, Даниел Димитров нацели гредата на гостите, като отново той пропусна да вкара за Родопа в 30-та минута.

Капитанът на “зелено-белите” Теодор Стефанов успя да вкара за 2:0 в 37-та минута, след добра асистенция на Кисьов. Третият гол за” Родопа” падна в 71-та минута, като отново той бе дело на Михаил Кисьов. В 85-та минута Борислав Рупанов намали за 3:1.

Главен рефер на двубоя бе Владимир Овчаров, а негови асистенти бяха Румен Иванов и Сашо Пайталов. Това е тройката, свирила последният мач в България на Овчаров преди да замине за Швейцария.

Това бе последната контрола на Родопа от подготовката на тима преди старта на новия сезон  в Трета лига – Югоизточна група.

Стартов състав на Родопа: Милко Баданов (46 Стефан Дафовски), Любослав Петров, Николай Тихомиров, Адриан Сюрджиев, Владимир Драмалиев, Георги Пелтеков (81 Никола Бандев), Елмир Мустански, Теодор Стефанов (К), Иван Ангелов, Даниел Димитров и Михаел Кисьов.

 

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура