Родопа стартира новия сезон с победа срещу Левски 2005 с 3:2

21 Jul, 2021

Родопа (Смолян) започна с победа шампионата на Трета лига – Югоизточна група, побеждавайки Левски 2005 (Крумовград) с 3:2.

Головете за Родопа вкараха капитана Теодор Стефанов и Михаил Кисьов, който се разписа на два пъти. За домакините точни бяха Петър Христов и Ахмед Осман.

Първи резултата откриха смолянчани, като Теодор Стефанов вкара, след много добра контраатака. Това се оказа и единственото попадение за първото полувреме.

През вторите 45-минути отново футболистите на Родопа бяха по-съобразителни и в 52-та минута резултата вече бе 2:0 за тимът от Смолян, след добро попадение на Михаел Кисьов.

През второто полувреме домакините намалиха чрез Петър Христов, но след това Кисьов успя да се разпише за втори път за 3:1 за “зелено-белите”.

В продължението на мача, Ахмед Осман успя да вкара втори гол за домакините и намали, като двубоят между Левски 2005 и Родопа завърши при резултат 2:3.

След добрата игра на футболистите водени от старши треньора Юлиян Сюрджиев, Родопа записа първите си три точки през новия сезон.

Пълната програма на Трета лига – Югоизточна група можете да видите ТУК.

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура