Община Смолян организира празнична програма за 1 юни – Деня на детето

31 May, 2021

Община Смолян организира празнична програма по повод 1 юни- Международен ден на детето. Официалното откриване на празника ще от 16:00 часа пред централния вход на РДТ „Николай Хайтов“.

При лошо време, тържеството ще се състои във фоайето на театъра. Ще бъдат наградени отличените в конкурса за детска рисунка „Мечтая да стана“-2021 г.

Той се организира от община Смолян, Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни и ЦПЛР-Обединен детски комплекс.

Ще се проведе и традиционният конкурс „Мис и Мистър Капчица“, организиран от ЦПЛР-ОДК. Записването става при Катерина Георгиева, организатор в ОДК на тел. 0877828295. Изискването е децата да са на 5 години и да изпълнят песен, стихче, етюд или нещо друго.

Празничната програма ще продължи с концерт, в който ще участват възпитаниците на ЦПЛР – ОДК – гр.Смолян. В него ще вземат участие Школата по народно пеене с вокален педагог Пламена Седянкова, Театрална школа с ръководител Искра Йосифова, Школата по народни танци с хореограф Спас Стойнев и Клуб по модерни и забавни танци с треньор Димитър Кондаклиев.

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура