Недялко Славов: За мен бе огромна чест да бъда областен управител на този неповторим регион

20 May, 2021

За мен бе огромна чест да бъда областен управител на този неповторим регион, населен с будни и мъдри хора. Това заяви Недялко Славов в края на мандата си начело на Областна администрация Смолян.

Предавам поста с чувство на удовлетворение! Работих с любов към региона и не съм губил ден в излишни действия и страсти, обяви Славов.

Постигнахме много в образованието като водещ наш управленски приоритет, инвестирахме много в инфраструктура, работихме в диалог с всеки, търсейки консенсус и осигурявайки спокойствие и сигурност, посочи той.

Благодаря на политическия си екип, заместник-областните управители и екипа на Областна администрация, изграден от професионалисти и почтени експерти, с които реализирахме успешно ключови политики и важни проекти! Благодаря на политическото ръководство на ГЕРБ, на премиера Бойко Борисов и министрите от кабинета му за добрата връзка и заинтересованост към проблемите на региона, заяви Недялко Славов.

Желая на новия областен управител успех! Надявам се да има приемственост във важните проекти за областта и декларирам готовност от своя страна, за да я осигуря! Сигурен съм, че с помощта на институциите и изборната администрация ще се справи с организацията и провеждането на честни и прозрачни избори през юли, подчерта Славов.

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура