Фитнес център в Смолян предоставя дезинфекцирани тежести за вкъщи

30 Mar, 2020

Фитнес център в Смолян предоставя дезинфекцирани тежести на всички свои редовни клиенти, които са предпочели да си останат в къщи.

Инициативата предизвиква интерес и доста хора вече са се възползвали от нея, като по този начин поддържат форма в къщи, като не се налага да спират с тренировките.

„Фитнесът предоставя на всички свои клиенти тежести за домашно ползване, които са предварително дезинфекцирани. Всеки трениращ човек знае, какво му е необходимо и как да го използва. Жените се възползваха от гирички, а мъжете повече от дискове. Сега е момента да покажат, колко са креативни и да не губят спортна форма“, коментира фитнес инструкторът Ирина Стоилова.

При връщане на уредите, те отново преминават специална дезинфекция. Същевременно, всеки трениращ може да получи и съвет или да му бъде изготвена индивидуална програма за тренировка в къщи, от инструктор на фитнес центъра. Това е поредната алтернатива на спортуване във времето на пандемията, като се оказа, че желаещите да поддържат добра физическа форма, намират безопасен начин за това.

Източник: Дарик

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура