Бургазлийка с благодарствено писмо до болницата в Смолян

17 Feb, 2020

Здравейте,
Пиша Ви по повод нашето постъпване в Спешното отделение на Вашата болница.

Беше сряда 12,02,2020 в 17,30 часа, детето ми се казва Светлана Димитрова Биволарова и сме от гр. Бургас. Беше обезводнена и с повръщане, бяхме в паника защото тя е на 4 години и бяхме на почивка в Пампорово.

Дойдохме във Вашата болница и при самото постъпване отношението от Вашите служители беше невероятно, толкова бяха мили и веднага ни влязоха в положение.

Първо ни изпратиха в лаборатория за изследвания, а след това я сложиха на системи в Спешното отделение. През цялото време идваха при нас и ни обръщаха внимание и ни питаха как сме и ни успокояваха за състоянието на детето ми като ме уверяваха, че ще се оправи и всичко ще е наред. Случи се така, че хванахме двете смени на лекари и сестри, е не мога да ви цитирам имена, но Вие може да проверите.

Искам да изкажа големи благодарности и уважение към тези специалисти, защото не само са доктори, а на първо място са хора и са много човечни. Браво на ръководството на Болницата, че са избрала такива професионалисти като хората който помогнаха на детето ми, нямам думи да опиша радостта и вълнението си, че в България все още има хора като Вашите доктори!

ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ!

С Уважение Валентина Биволарова
гр. Бургас

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура