Дариткова: С фиаско за опозицията приключи поредният вот на недоверие

29 Jan, 2020

С фиаско за опозицията приключи поредният вот на недоверие. Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова в отрицателен вот след гласуването по вота на недоверие.

“Това беше предизвестен финал, защото самите вие не вярвахте, че ще успеете. Сценарият ви беше слаб, реализацията лоша. Дори слайдшоуто ви не беше впечатляващо. Основната ви цел беше да извлечете политически дивидент от кризата в Перник, отново заслепени от тясно партийни интереси и лидерски амбиции, не успяхте да убедите хората, че предлагате алтернатива”, заяви Дариткова.

Тя посочи, че е останало впечатлението у хората, че те без притеснение използват лъжи и манипулации и са лоша алтернатива.

“Жалко е, че партия със 100-годишна история може да изпадне до такава безидейност и идеологически еклектизъм. Понеже дебатите по изключително важната тема за опазване на приодните ресурси и околната среда се развиха около представата за отговорност, е време да ви попитаме кой от БСП ще понесе отговорност за проваления вот. При нас отговорността е ясно дефинирана”, коментира д-р Дариткова.

Тя заяви, че очаква БСП след проваления вот да обясняват, че това е победа. “Все пак се надявам да не се сте се разстроили чак дотолкова, че да решите отново да излезете в нелегалност”, каза председателят на ПГ на ГЕРБ и благодари на всички отговорни парламентаристи, които осъзнават, че правителството има потенциал и да завърши мандата си. 

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура