Хванаха 38-годишна жена от Момчиловци да кара дрогирана

13 Dec, 2019

38-годишна жена от с.Момчиловци е задържана за управление на автомобил под въздействието на наркотични вещества и за притежаване на наркотици.

В РУ – Смолян е започнато бързо производство срещу 38-годишната Г.С. от с. Момчиловци, общ. Смолян, за това, че на 12 декември 2019 г., около 09:35 часа на път II – 86 при километър 103+300 до подхода към базата на фирма “Дюлгер” с посока на движение към гр. Смолян, е управлявала лек автомобил “Фолксваген Голф” със смолянска регистрация, под въздействието на наркотични вещества – марихуана, установено с техническо средство. Жената е отказала кръвна проба.

На същата дата срещу нея е образувано второ бързо производство, за това, че в обитаваното от нея жилище в с.Момчиловци, в метална кутийка, намерена в банята е държала високорискови наркотични вещества –  част от цигара с надпис “Кarelia”, съдържаща суха тревна маса и отделно насипна суха тревна маса с общо бруто тегло 2,09 грама, който при извършения полеви наркотест реагираща на “канабис”.  Г.С. е задържана за срок от 24 часа. Работата по случаите продължава.

 

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура