Община Смолян отново домакин на инициативата „Мениджър за един ден“

06 Nov, 2019

На 8 ноември Община Смолян ще бъде домакин на инициативата „Мениджър за един ден”.

Ученици от ППМГ „Васил Левски”, ПГИ „Карл Маркс“, Езикова гимназия „Иван Вазов“ и ПГТТ „Христо Ботев“ ще имат възможност да съпреживеят един реален работен ден от управлението на общинска администрация.

На този ден от 9:00 до 13:00 часа младите хора ще заемат ключови постове – на кмет, заместник-кметове, секретар, главен архитект, директор на дирекция и ще ръководят Община Смолян.

От 13:00 часа в зала 247 ще се проведе брифинг с участието на младите хора, ръководили местната общинска администрация, които ще споделят какво е усещането да си на ръководен пост, макар и за един ден.

“Мениджър за един ден” е сред най-популярните инициативи на Джуниър Ачийвмънт България. Тя се провежда ежегодно в над 100 държави по целия свят. В нея винаги се включват както висши държавни управници, така и утвърдени мениджъри от всички сфери на бизнеса и обществения живот.

Целта на „Джуниър Ачийвмънт България” е да подготвя младите хора за успешното им реализиране на все по-конкурентния пазар на труда и превръщането им във финансово грамотни и социално отговорни бизнес лидери.

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура