Мелемов и Даскалов с награди от “Кмет на годината за мандат 2015-2019”

18 Sep, 2019

Смолян, Велико Търново и Долна баня със златото за образование, спорт и младежки политики, съобщи kmeta.bgЗлатните медали в категория „Образование, спорт и младежки политики“ тази година отидоха при Велико Търново, Смолян и Долна Баня. Гласувалите безапелационно избраха тримата кметове в националното онлайн допитване „Кмет на годината за мандат 2015-2019“.

„Имах честта да получа награда за община Смолян в конкурса “Кмет на годината ” за мандат 2015-2019. Категорията, в която сме отличени е “Образование, спорт и младежки политики “. Радвам се, че усилията на община Смолян в тази сфера за оценени. Благодаря на всички гласували и се надявам да продължим да развиваме общината в правилната посока. Наградата е за всички, които полагат усилия в тези направления, но най-вече за най-голямото ни богатство – децата на Смолян” коментира зам. кметът на Смолян Марин Захариев.

Призът в раздел „Голяма община“ е за кмета на Велико Търново инж. Даниел Панов, за „Средна община“ – за управника на Смолян Николай Мелемов, а за „Малка община“ – за колегата им от Долна баня Владимир Джамбазов.Отличията бяха връчени от заместник-министъра на спорта Стоян Андонов и световната шампионка по бокс Станимира Петрова.

Градоначалниците на Казанлък, Поморие и Девин взеха първите места в категорията “Туризъм, култура, фестивали и традиции” в националното онлайн гласуване. В раздел “Малка община” призът отиде при градоначалника на Девин Красимир Даскалов, в раздел “Средна община” – при кмета на Поморие Иван Алексиев. В раздел “Голяма община” отличник е градоначалникът на Казанлък Галина Стоянова.Наградите им връчи министърът на туризма Николина Ангелкова.

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура