Кметът на Златоград Мирослав Янчев ще се бори за нов мандат

12 Sep, 2019

Кметът на Златоград Мирослав Янчев ще се кандидатира за нов мандат. Кандидатът на ГЕРБ вече има три мандата на кметския стол в Златоград. По време на неговото управление родопският град промени облика си и повиши значително туристическия поток.

На 10 септември Янчев постави началото на изпълнението на строително-ремонтните дейности по проект „Рехабилитация и реконструкция на общински път SМL 2109 Златоград–Аламовци и общински път SМL 2100 Мадан–Цацаровци–Страшимир – махала Боево и на съоръженията и принадлежностите към тях в с. Страшимир и с. Аламовци. Общата стойност на проекта е 5 286 964.84 лева без ДДС.

Мирослав Янчев е роден на 22 май 1971 в Златоград. Той е магистър по „Управление на бизнеса“ от Стопанска академия „Д. А. Ценов“ – Свищов. Девет години е управлявал „Дружество за заетост и структурно развитие Златоград – Кирково“ ООД. За кратко е бил управител на „Минстрой Мадан“ ЕООД и мениджър проекти в „Родопи еко проджектс“ ООД. През 2007 е избран за кмет на Златоград. Женен, с едно дете.

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура