За втора поредна година се проведе кампанията „Да изчистим Пампорово заедно“

03 Jun, 2019

За втора поредна година в Пампорово се проведе инициативата „Да изчистим Пампорово заедно“, насочена към всички доброволци и любители на природата, които искат да помогнат за нейното опазване и защита.

“Нека дадем добър пример на децата, като ги научим на отговорно отношение към природата и я запазим по-дълго за всички нас”, призовават организаторите.

Целта на  кампанията е да съчетава полезното с приятното – почистване на планината съчетано с приятна разходка сред природата.

,,Благодарим на всички, които се включиха в почистването и помогнаха да направим планината малко по-чиста! Надяваме се резултата от труда на всички доброволци да се запази за по-дълго време, а това зависи от всички нас! ”, заявиха от Пампорово АД.

Организаторите изразиха специални благодарности към децата и треньорите от Ски клуб Пампорово, ски клуб Родопа, клуб по биатлон Рожен-Чепеларе 2016 и Екатерина Дафовска, сноуборд клуб Амер спорт, ПСС, служителите на Пампорово АД, хотел Дафовска, хотел Ива и Елена, хотел Снежанка, Енджой, кулата Снежанка, Планинско приключение, Велопарк Пампорово, Консепт Криейтив и всички останали доброволци, които се включиха в инициативата, както и на общините Смолян и Чепеларе, за оказаното съдействие .

 

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура