Карамазов приключи снимките за ролята си в “Дяволското гърло”

28 Sep, 2017

Владо Карамазов е първият и единствен актьор, който се върна от снимките на “Дяволското гърло” 4 дни по-рано от екипа.

Актьорът е в София от 26 септември, а всички останали се прибират на 29 септември, след като 2 месеца снимаха сериала в Смолян, пише ,,24часа”.

“В моя град с колата ми. Смолян. Започвам да усещам колко много ще ми липсват тези два месеца”,написа във фейсбук Карамазов .

Главният герой в сериала се връща по-рано, тъй като на 26 септември започват репетициите му в Народния театър за новата театрална постановка на режисьора Галин Стоев “Танцът Делхи”. Текстът е на Иван Вирипаев. В пиесата Карамазов ще играе заедно с Радина Кърджилова, за която тази роля е дебют в трупата на Народния театър.Интересен експеримент очаква новата пиеса, тъй като тя ще бъде поставена през този сезон в още един театър – този в Тулуза. Идеята е на Галин Стоев, който е директор там от няколко месеца.Още в началото на снимките на криминалния сериал Карамазов е бил наясно с новия си ангажимент. За да го спази и да не изтърве първата репетиция, той пътува през нощта срещу 26 септември.В Смолян екипът довършва последните кадри, с които трябва да бъде разкрита загадката, завела софийска следователка в родопския град. В ролята е Теодора Духовникова, която започва да работи в екип с местния следовател, изигран от Карамазов. Тайните, с които двамата се сблъскват, ги отвеждат в пещерата Дяволското гърло.Продуцентът им Евтим Милошев (“Дрийм тийм”) снима филма изцяло извън столицата – нещо, което не се е случвало с новите продукции у нас, и на практика им предстои само един снимачен ден в София.Епизодите се монтират успоредно със заснемането и скоро поредицата ще бъде готова. Тя ще излезе на екрана на Нова тв вероятно догодина.Актьорът се прибра 4 дни по-рано от останалите, за да се включи в новата театрална постановка на Галин Стоев

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура