Футболният турнир Smolyan cup ще се проведе на 30 април и 1 май

23 Apr, 2016

1503443_790456997637602_1900681773_nФутболният турнир “Smolyan cup”, който е с цел събиране на средства за благотворителни цели ще се проведе на 30 април и 1 май. Всичко, които обичат да помагат са поканени. Ето какво пишат организаторите:

“Скъпи приятели и жители на Смолян и региона,
Ние, организаторите на благотворителните футболни турнири „Smolyan cup”, имаме удоволствието да Ви съобщим, че по случай един от най-светлите празници – Великден, ще направим поредната си благотворителна акция. Ще организираме футболен турнир с благотворителна кауза. Всички вие сте поканени, без значение дали обичате да спортувате, обичате футбола или просто обичате да помагате. Събитието ще се проведе на 30 април и 1 май на игрищата до стария стадион в гр. Смолян. Очакваме за пореден път родопчани да покажат колко съпричасни могат да бъдат, очакваме ожесточени футболни битки, очакваме да се повеселим и най-важното – да помогнем.
Който желае да се включи в каузата ни има два варианта: Единият е да сформира отбор от минимум 6 души и да го регистрира сайта ни –http://smolyancup.eu/ . Регистрацията стартира в понеделник, а входните такси на участниците, в размер на 5 лв. ще бъдат дарени за нашата кауза.
Другият вариант е да дойдете на игрищата, до стария стадион в град Смолян на 30 април или 1 май и да подкрепите нас и всички участници.
Очаквайте скоро още подробности за събитието.
Нека спортуваме, нека помогнем!”

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура