Кметът на Златоград обсъди с младежи развитието на родопския град

28 Nov, 2022

Представители на Сдружение „Ние“, членове и доброволци от клона му в Златоград, които са и ученици в СУ „Антим I“, поканиха на среща-разговор кмета Мирослав Янчев.

По време на срещата те представиха своите виждания за развитие на средата, в която живеят.

В кабинета на градоначалника те изразиха надежда, че ще бъде взаимно полезно да се коментират идеи за съвместни дейности, които да направят интересен и забавен животът на младите хора в родопския град.

Мирослав Янчев: За да бъдеш добър управник, трябва да не губиш връзката с хората

„Приех отправената покана и споделих с младежите, че такива срещи дават много информация за различни възможности, които могат да се реализират тук, в нашия град!”, заяви кметът Янчев.

Една част от младежката групата – членовете на Сдружение „НИЕ“, което развива широка международна дейност и обмяна на опит с млади хора от различни европейски държави, предложиха да се обсъдят добрите практики, които са видели по време на различните им международни семинари, и които може да се приложим и в Златоград.

Срещата завърши с посланието на децата: „Ние знаем, че сме бъдещето на този град, но много ни се иска и градът да разбере, че ние сме неговото бъдеще! Да ни чуете и да ви ангажираме….“

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура