Здравната програма Get Fit в Пампорово насърчава активния начин на живот

01 Jul, 2024

Следвайки тенденциите за все по-нарастваща необходимост от грижа за здравето, това лято климатолечебният курорт Пампорово предлага интересни програми, свързани с движение, “горско къпане“ и бягство сред красотата и свежестта на родопската природа за възстановяване и укрепване на имунната система.

Присъединете се към ексклузивната програма “Get Fit!“ в хотел Перелик 5*, създадена, за да насърчи активния начин на живот!

Интензивните физически усилия в планината водят до значително подобрение на сърдечно-съдовата издръжливост и капацитет.

Комбинирани с високата енергийна интензивност на упражненията по програмата, спомага увеличения калорийния разход, което допринася за по-бързо изгаряне на мазнини и контрол на теглото.

Преходите в разнообразен и неравен терен активират различни мускулни групи, което насърчава общата мускулна сила и издръжливост.

Пампорово впечатлява туристите с активна седмична програма “Горска терапия“

Високите надморски височини в Родопите с по-ниски нива на кислород принуждават белите дробове да работят по-усилено, което може да подобри дихателната ефективност с времето.

Спокойната обстановка и естествената красота на Родопа планина могат да намалят стреса, тревожността и депресията, като насърчават цялостното психическо благополучие.

Програмата “Get Fit!” е насочена към подобряване и оптимизиране на физическата форма и общото здраве, посредством комбинацията от физическа активност, тренировки и здравословно хранене.

Специализираните тренировки отговарят на индивидуалните нужди и възможности на клиента и включват кардио и силови упражнения. Здравословното хранене е съществена част от програмата, като се подчертава балансирането на хранителния режим с висококачествени храни, богати на протеини, въглехидрати и микронутриенти.

Участниците имат възможността да избират програми с различен интензитет и тренировъчни планове, съобразени с техните цели и ниво на подготовка.

Програмата “Get Fit!” в Пампорово, намиращо се на 1600 метра надморска височина, стимулира обмяната на вещества, притока на кислород към различните тъкани, мускули и органи и води до допълнително ускоряване на процеса по възстановяване на организма след връщане към градския начин на живот.

Част от специални тренировки ще бъдат водени от Тома Маровски – професионален треньор и нутрициолог с опит в медицината и диетологията.

Останалите тренировки ще бъдат водени от фитнес инструктори, под наблюдението и специфичния режим, изготвен от Тома Маровски и съобразен с Вашите нужди, цели и ниво на подготовка.

В допълнение, ще получите специализирани съвети за здравословно хранене и тренировъчен режим, чрез който той успешно ще следи Вашия напредък след напускането на хотела.

Програмата започва в желан от вас ден от седмицата, с измерване с Уред Танита за подробен анализ на килограми, мускулна мас, мазнини, BMI, вода в тялото и метаболитна възраст и консултация на живо или дистанционно по ZOOM с професионален треньор и нутрициолог с опит в медицината и диетологията.

Продължителността на програмата е 3, 5 или 7 дни. Тя включва настаняване в просторно помещение тип джуниър суит, закуска в ресторанта на хотела, ежедневен достъп до Body & Soul SPA Lounge, терапевтични процедури, хидротерапия, кинезитерапия, физикална терапия, масажи, спа процедури и активности като пилатес, пешеходни и вело турове.

Резервирай директно на www.pamporovo.me избраната от теб програма и вземи 15% отстъпка за 3-дневни и 5-дневни програми и 20% отстъпка за здравни програми от 7 дни!

 

 

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура