Пампорово призовава любителите на планината да се включат в почистването на курорта

18 Jun, 2024

Планината е наш дом, пристан и прохлада, извор на здраве и дълголетие – нека я запазим чиста и неопетнена, за да се радваме на благата й целогодишно.

На 22 юни (събота) Пампорово АД, съвместно с общините Смолян и Чепеларе, спортни клубове и организации, представители на бизнеса в курорта и любители на планината ще се съберат в курорта, за да се включат за поредна година в кампанията „Да почистим Пампорово заедно“.

Сборен пункт е плац Студенец в курорта, където в 10:30 часа ще се разпределят групите по райони и ще се раздадат ръкавици и чували на всички участници в кампанията.

За доброволците ще бъде осигурен безплатен превоз от градовете Смолян и Чепеларе. Бусовете ще тръгват в 9:30 часа от паркинга пред Планетариума в град Смолян и от паркинга пред община Чепеларе с връщане обратно в 16:00 часа.

Освен удовлетворение от добре свършената работа по почистване на планината и разходка сред природата, участниците в кампанията ще получат безплатен достъп до лифт Студенец-връх Снежанка, до атракционите в приключенски парк „Язовира“, до кафе-панорама кула Снежанка и безплатни безалкохолни напитки от заведение „При Хари и Марина“ на ски център 2-Малина, в знак на благодарност за участието в кампанията.

Организаторите призовават всички любители на планината да се включат активно в нейното почистване, така че заедно да запазим природата чиста и да направим гората приятно място за всички целогодишно.

Запазете дата 22 юни и елате на прохлада в Пампорово за почистване на планината. Заедно е по-забавно и по-приятно. Очакваме Ви!

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура