Приключенски парк Язовира в Пампорово отваря на 1 юни за летния сезон

28 May, 2024

Приключенски парк Язовира в любимия курорт Пампорово отваря на 1 юни за сезон лято с работно време от 9:00 до 17:00 часа всеки ден! Там те очакват забавления за цялото семейство.

Голяма нова въздушна възглавница за скокове вече радва малките и порасналите туристи в Адвенчър парка.

Приключенският парк е любимо място за отдих на туристите и истинска почивка и забавления за деца на всяка възраст, като туристите намират прекрасно място за приключения за малки и подрастващи малчугани.

Зрелищното състезание Pamporovo Bike Fest се завръща в края на юли

Разположен в живописен горски район сред чист планински въздух, Приключенският парк предлага комбинация от спортни активности на открито, игри, забавления и споделени емоции.

Слънчевите, прохладни дни прекарани там, в комбинация с чистия въздух, приятната атмосфера и спокойствието спомагат за бягство от токсичната градска среда и презареждане на батериите.

Пампорово предлага отлични варианти за изнесен офис в планината

На разположение на посетителите са детска въжена градина, нинджа трасе, голяма възглавница за скокове, батут, малък детски тролей, риболов, кът за игри, зони за релакс, фитнес на открито и риболов в режим “хвани и пусни”.

Това лято Пампорово отново ще предложи на туристите изключително разнообразна програма от активности, приключения, велотурове, екскурзии, пешеходни преходи и горска терапия сред чудната природа на Родопа планина.

Планирай своето All inclusive лято в 5-звездния хотел Перелик с 30% отстъпка за онлайн резервации.

Избери удобен период и направи директна резервация на www.pamporovo.me

 

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура