Васил Седянков: ГЕРБ в Смолян сме екип, който работи за победа, работи и след победата

27 May, 2024

Моята цел е ГЕРБ отново да е първа политическа сила. Аз съм кмет и искам да съм си кмет, но поех ангажимент към Николай Мелемов, към Бойко Борисов, към партия ГЕРБ да дам своя принос към победата.

ГЕРБ сме сила, ГЕРБ в Смолян сме екип, който работи за победа, работи и след победата.

Това заяви Васил Седянков, който е с номер 22 и преференция 103 в бюлетината от кандидат-депутатската листа на ГЕРБ-СДС.

Най-важна за нас е инфраструктурата, пътищата ни изостават. ГКПП Рудозем е готов и говорим, че гърците се бавят, но това донякъде е хубаво, защото нямаме обходен път на Чепеларе и Рудозем.

В Устово не е довършен околовръстният път, свлачището на Тикале си стои. Третата лента да не говорим.

Аз искам да имаме представители от Смолянска област, които да са както казват старите хора – със сурат. Да отидат и заедно да отстояват интересите на областта.

Навсякъде се карат и спорят, но минават изборите и депутатите отиват заедно в министерства, лобират за своята област пред съотвения министър и докарват средства.

Така трябва да се работи – независимо от коя политическа сила си, да имаш волята да пренебрегнеш личното си его в името на голямата цел.

Васил Седянков е роден на 20 август 1960 г. в с. Широка лъка. По професия е техник лесовъд. В продължение на 19 години е бил в системата на МВР – от сержант до офицер. През 2003 г. се пенсионира. От 2003 г. до 2009 г. развива малък бизнес в дървопреработващата промишленост. Три години е бил председател на горовладелска кооперация „Бистрица“ в Широка лъка. От 2011 г. до момента е кмет на село Широка лъка. Семеен, с две деца.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура