Радослав Филизов, ГЕРБ-СДС: Вярвам в отговорността и уважението към всички граждани

26 May, 2024

Кандидатстването ми за парламентарните избори е вдъхновено от стремежа да помагам за създаването на по-добра и справедлива общност, да допринеса за промяна в обществото.

Това посочи Радослав Филизов, който е с номер 22 и преференция 106 в бюлетината от кандидат-депутатската листа на ГЕРБ-СДС.

Мога да съдействам за формирането на политики, които подпомагат и насърчават икономическия растеж, образованието, здравеопазването и защитата на околната среда. Вярвам в отговорността и уважението към всички граждани.

Искам да създам промени, които се отразяват положително върху живота на хората и върху бъдещето на обществото. Това ме кара да се ангажирам в политическия процес и да се стремя към постигането на общи цели и благополучие за всички.

Филизов е роден на 30 октомври 1979 г. в Рудозем. Магистър по “Социални дейности” от Нов български университет в София. Магистър-инженер по “Технология и управление на транспорта” от Русенски университет “Ангел Кънчев”. Общински председател на ПП ГЕРБ в Рудозем. От 2019 г. общински съветник от ПП ГЕРБ. Ръководи частен бизнес. Семеен, с две деца.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура