Нина Карова, ГЕРБ-СДС: Хората ми вярват, защото не съм ги подвеждала

26 May, 2024

За мен най-важните качества за един политик са да може да решава проблеми и да помага на хората. Аз правя това всеки ден и хората ми вярват, защото не съм ги подвеждала.

Това заяви Нина Карова, която е с преференция 105 и номер 22 в бюлетината в кандидат-депутатската листа на ГЕРБ-СДС.

Няма как да остана безучастна, гледайки как през последните 3 години страната ни върви назад и надолу във всяко отношение.

Ако преди се чудехме как може да се подобри и модернизира, сега основната надежда на хората е да не става по-лошо и свободното й падане да бъде спряно.

За всички е ясно, че силният отбор на ГЕРБ сме единствените, които можем да направим това. Готова съм да поема тази отговорност и с нашия опит, експертиза и силна воля да върнем България обратно по пътя нагоре.

Нина Карова е родена на 9 юни 1989 в гр. Смолян. Завършила е медицина в Тракийския университет – Стара Загора. Има придобита специалност по акушерство и гинекология от Медицинския университет в Пловдив. Работи като акушер-гинеколог към ДКЦ – Смолян, МБАЛ „Проф. д-р Константин Чилов“ – Мадан, САГБАЛ “Ева”- Сливен. Областен координатор на Младежи ГЕРБ. Омъжена.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

 

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура