Иван Стоев, ГЕРБ-СДС: За мен Смолян е дом, за който милея

25 May, 2024

За мен Смолян е кауза, в която има смисъл. За мен Смолян е дом, за който милея. Това сподели Иван Стоев, който е с преференция 108 и номер 22 в бюлетината от кандидат-депутатската листа на ГЕРБ-СДС.

Впускам се в тази надпревара не за първи път, защото продължавам да твърдя, че младежите имат място в политиката. И то достойно място. Младостта е безспирен двигател, който може да помогне за постигането на много, но за да стане по най-добрия начин е нужен отбор. Силен отбор, какъвто е този на ГЕРБ-Смолян, заяви Стоев.

Политиката не е спринт, а маратон, за чийто успешен финал са необходими последователност и усърдност. Нашият екип е точно такъв – упорит, неуморен, отдаден. Затова смятам, че моето място в него е правилното.

Лични мои каузи са образованието, социалните дейности и младежките политики. Смятам, че с построяването на още по-силна връзка между тези системи, държавното управление и частния сектор, имаме гарант за постигането на много.

Смолян се е доказал като притегателен за образованието център. Продължаването на училищните традиции и надстрояването им са повод за успешна реализиция на младежите в региона.

Друга моя лична кауза е развитието на селския туризъм. Чрез реклама и помощ от страна на държавата нашият регион има възможност да се превърна в още по-желана дестинация, което пък веднага ще се отрази в развитието на икономиката.

Смолян може! Смолян заслужава! Смолян трябва да има своя силен отбор в Народното събрание!

Иван Стоев е роден на 14.02.2000 г. в гр. Смолян. Завършил Природо-математическата гимназия “Васил Левски” в Смолян. Към момента е студент в магистърската програма “Актуална българистика” в ПУ “Паисий Хилендарски” – гр. Пловдив, както и във филиала в гр. Смолян, където задочно учи маркетинг. Работи като учител по български език и литература. Член е на Националния изпълнителен съвет на Младежи ГЕРБ. Неженен.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

 

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура