ГЕРБ организира среща в Смолян за състоянието и перспективите в земеделието и горите

21 May, 2024

Тази събота (25 май) от 14 часа ГЕРБ-СДС организира в Смолян среща на тема „Три години бездействие в земеделието и горите! А сега накъде?“.

Форумът ще се състои в конферентната зала на Планетариума и ще бъде открит от кмета Николай Мелемов в качеството му на областен координатор на ГЕРБ.

В него ще вземат участие кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС от 22-ри многомандатен избирателен район д-р Красимир Събев и Тодор Батков-син.

Възможностите за развитие на аграрния сектор в България и по-конкретно планинското земеделие в необлагодетелстваните райони – политика в сектора, проблеми и перспективи, ще представи Десислава Танева.

Тя е кандидат за народен представител и водач на листата в 21-ви МИР – Сливен, председател на Комисията по земеделието, храните и горите, бивш министър на земеделието, храните и горите.

За горите като национално богатство – проблеми, добри практики и политика за опазване и развитие на сектора, ще говори доц. д-р Георги Костов – лесовъд, преподавател в Лесотехнически университет, заместник-министър на земеделието и храните в първото и второто правителство на Бойко Борисов.

След края на изказванията е предвидена дискусия. Поканени са всички заинтересовани от посочените теми.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура