Туристическа агенция Риа Турс отвори врати в Рудозем

20 May, 2024

Туристическа агенция Ria Tours откри свой офис в Рудозем, който ще обслужва туристи от градовете Смолян, Рудозем, Мадан и Златоград.

Лентата на новооткрития офис прерязаха кметът на Община Рудозем инж. Недко Кулевски, собствениците на агенцията Хасан Хаджиев Юлия Хаджиева, както и местният представител на туристическата агенция Антон Байректаров.

Община Рудозем имаше нужда от туристическа агенция с оглед перспективите, които имаме с отварянето на ГКПП Рудозем – Ксанти, заяви кметът Кулевски и подчерта, че общината също работи за развитието на туризма.

Събитието бе уважено от председателят на Общинския съвет инж. Венцислав Пехливанов, кметът на село Елховец Венета Соколова, собствениците на транспортна фирма Попов – ГМ ЕООД Иван Попов и на Сердаров Експрес ЕООД Денис и Алтай Сердарови.

Присъстваха представители на местния бизнес, както и десетки граждани и гости на града.

Риа Турс е висок бранд туристическа агенция, основана през 2023 година в гр. Велинград и е една от най-бързо разрастващите се агенции в България. През 2023 година печели наградата „Орли Туризъм“ за лауреат в област Пазарджик.

Агенцията предлага самолетни и автобусни екскурзии до много различни дестинации, предимно за Турция, Гърция и Балканите.

 

Снимки: Facebook

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура