Д-р Събев: Гласувайте за ГЕРБ, за да тръгнат инфраструктурните проекти в областта

15 May, 2024

Водачът на листата на ГЕРБ в Смолян д-р Красимир Събев прикани хората в село Лъка да гласуват масово, за да се сформира убедително мнозинство с 4-годишен мандат.

„Съветът ми е дори да не са напълно убедени в правилната си преценка, да излязат да гласуват, да си дадат мнението, защото това е право, от което никой не бива да се отказва”, сподели д-р Събев.

Според него, ако поне още 20% от хората излязат да гласуват, ситуацията значително ще се подобри. Най-малкото този, който е начело, ще знае, че е натоварен с народното доверие на по-голямата част от обществото и ще е значително по-отговорен.

„Обясних пред хората и причината, поради която се обединихме с ПП-ДБ в управлението – за да има държавен бюджет, за да имат бюджети общините, НОИ, НЗОК, болниците, за да функционира все пак държавата”, посочи д-р Събев.

Призовах да гласуват за ГЕРБ-СДС, за да имаме лостове да влияем и да изпълняваме ангажиментите, които поемаме пред своите избиратели, за да тръгнат отново да се изпълняват инфраструктурните проекти на областта, които сега са на практика блокирани, подчерта Красимир Събев.

Победителите са с номер 22 в бюлетината!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

 

Платена публикация

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура