Кметът на Чепеларе към зрелостниците: На добър час и попътен вятър!

13 May, 2024

Кметът на община Чепеларе Боран Хаджиев и председателят на Общински съвет Чепеларе Екатерина Петрова бяха сред поканените официални лица на тържествата по изпращане на зрелостниците от випуск 2024 година на училищата СУ „Васил Дечев“ и ПГ СГСТ „Никола Вапцаров“ в гр. Чепеларе, които се състояха днес – 13 май.

С вълнение и думи от сърце официалните лица поздравиха завършващите средното си образование ученици, както и техните родители, учители и директорите на училищата.

По случай завършването випускниците получиха и поздравителен адрес, който гласи:

СКЪПИ АБИТУРИЕНТИ ОТ ВИПУСК 2024,

Поздравявам Ви с успешното завършване на средното образование – един от най-вълнуващите мигове в живота на всеки млад човек.

След дванадесет години учение, след мигове на радост, изпитания на волята, на ума и характера Ви предстои да чуете последния училищен звънец. През всичките години в училище Вие не само придобивахте знания и умения, но и споделяхте емоции и мечти с вашите съученици и учители.

Последният звънец не е краят на учението, това е началото на поемане на нови отговорности, изживяване на нови прекрасни мигове, на себеизява и утвърждаване.

Дългият път на съзряването изминахте винаги подкрепяни, напътствани и вдъхновявани от своите учители. Спомняйте си ги с уважение, защото макар и да виждате усмивки по лицата им, бъдете сигурни, че с Вас си тръгва и частица от тях. Бъдете благодарни на родителите си, те винаги ще бъдат вашата опора.

Съхранете най-щастливите мигове от живота си, изживяни в училището, за да Ви напомнят за чудният свят на безгрижното детство и пазете детското в себе си. Бъдете себе си пред предизвикателствата на живота, превръщайте трудностите в победи и мечтите си в реалност.

Пожелавам Ви здраве, кураж и успех в живота! Бъдете гордост за училището, родния град и нашата Родина, обичайте я и я носете в сърцата си!

НА ДОБЪР ЧАС И ПОПЪТЕН ВЯТЪР!

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура