Михалково стартира детски конкурс по артрециклиране

10 May, 2024

На 8 май 2024 стартира детският конкурс «Нов живот за празни РЕТ бутилки» , организиран от  Компанията за бутилиране на минерална вода „Михалково“ във връзка със Световния ден на околната среда 5 юни.

Участници в конкурса могат да бъдат ученици от I клас до VІ клас.

Желаещите могат да участват с повече от една изпълнена идея, като надпреварата е индивидуална. Предвидени са по три отличия – предметни награди и рекламни продукти на „Михалково“ за всяка от възрастовите категории:

І –ІІ клас;

ІІІ – ІV клас;

V – VІ клас;

Крайният срок за представяне на творбите е 17.00 ч. на 29 май 2024 г.

* Важно: До участие в конкурса ще се приемат снимки на получения продукт, както и снимка на процеса на направата, които са придружени с коректно попълнени декларации от родител/настойник на участника. Декларациите могат да бъдат изтеглени от интернет страницата Михалково https://mihalkovo.com/bg/news

Изисквания:

Снимката да отговаря на зададената тема и да има заглавие.

Да се приложи снимка на процеса на направа на рециклирания продукт.

Снимките ще се приемат по електронен път на адрес: office@sol.bg

Всяка снимка трябва да бъде придружена със следната информация: име и фамилия на участника, възраст-клас, телефон за връзка, попълнена декларация от родител/настойник и тема.

На 5 юни – Световния ден на околната среда ще бъдат обявени наградените участници с най-креативни идеи. До 5 работни дни след това наградените ще трябва да изпратят на лично съобщение във Фейсбук страницата на Михалково адрес и телефон за изпращане на наградите. Наградите ще бъдат изпратени до 15 работни дни след получаване на адресите от наградените.

 

 

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура