Община Рудозем награди победителите в конкурса „Общуването и приятелството“

17 Apr, 2024

В Общинска администрация се проведе церемония по награждаване на победителите в конкурса „Общуването и приятелството“, организиран от МКБППМН-Рудозем.

В него взеха участие общо 32 деца, от които 19 бяха отличени с призови места спрямо тяхната възрастова група.

Категориите на конкурса бяха за разказ, стих и рисунка. По думи на секретаря на Местната комисия, поради големия интерес към конкурса, категориите са се увеличили с още две, като са били допълнени категориите „Рисунка и разказ в едно“ и „Гостенче от друга община“.

На церемонията присъстваха отличените деца, екипът от обществени възпитатели към МКБППМН-Рудозем, който едновременно изпълняваше и ролята на жури в конкурса, както и председателят на комисията – зам. кметът на Община Рудозем Добромир Шевелиев.

Наградите, състоящи се от грамоти и ваучери бяха връчени от Шевелиев, а всички деца, които не са имали възможност да се класират също получиха утешителни награди.

В заключителните си думи – секретарят на МКБППМН-Рудозем благодари на всички деца и с гордост заяви, че предстои изложба на техните творби по случай денят на детето – 1 юни в Дома на културата, където ще могат да се видят от всички.

 

Снимки: Facebook

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура