Приключенски парк Язовира в Пампорово отваря на 1 май

12 Apr, 2024

Лифтове 1 и 2 в курорта Пампорово ще бъдат отворени в празничния период от 1-ви до 6-ти май, както и на 24, 25 и 26 май за абитуриентските балове.

Адвенчър парк Язовира ще бъде отворен от 1 май. Посетителите в парка намират прекрасно място за приключения за малки и подрастващи деца.

Слънчевите, прохладни дни прекарани там, в комбинация с чистия въздух, приятната атмосфера и спокойствието спомагат за презареждане на батериите.

Разположен в живописен горски район сред чистия планински въздух, Приключенският парк предлага комбинация от спортни активности на открито, игри, забавления и споделени емоции.

На разположение на туристите в парка са въжена градина с девет елемента, детски тролей, планински колела за обиколка по маршрут Язовира, нинджа трасе, фитнес на открито, кът за игри, достъп до язовира за риболов, горска пътека за бягане, семейно вело трасе и зони за релакс.

Прекарай незабравими All-inclusive Plus майски празници в Пампорово!

Избери хотел Перелик 5* за Великден и се възползвай от анимация за деца и възрастни, творчески занимания, горска педагогика, спортни игри и активности сред природата – пешеходни турове, екскурзии, планинско колоездене, СПА и природолечение в Пампорово.

Ловно-рибарски приключения в Адвенчър парк Язовира и празнична Великденска трапеза с гост изпълнител Татяна.

За резервации с най-добри отстъпки по всяко време на www.pamporovo.me

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура