Кметът на Рудозем: Жените са гарант за българската нация

08 Mar, 2024

УВАЖАЕМИ ДАМИ,

МИЛИ МАЙКИ,

Приемете моите сърдечни поздрави по повод 8-ми март – Международния ден на жената!

Днешният празничен ден е повод да Ви пожелая да бъдете все така борбени, възторжени и вдъхновени.

Имайте смелостта да мечтаете и дързостта да осъществявате мечтите си. Бъдете необходимата опора в трудни моменти и отстоявайте традициите и духа на семейството.

Вие, жените на община Рудозем, винаги сте заемали важна роля във всички нива на обществения живот, нещо повече – имате голям принос за развитието на страната във всяко едно отношение, защото работата, която правите, извършвате с чувство за върховна саможертва.

Жените са гарант за българската нация, с отговорностите, които са поели – от образованието до здравеопазването, от политическия живот до света на бизнеса.

Един от най-важните показатели за нивото на развитие на едно общество е свободата на жените, уважението, което им е гласувано и мястото им, заемано в различните сфери.

Сърдечно сме Ви благодарни, че сте до нас във всеки един момент от живота и винаги сте подхождали правилно, благодарение Вашите най-върховни добродетели!

Уверявам Ви, че в лицето на Община Рудозем винаги ще имате подкрепа и не забравяйте, че Вашите постижения са източник на вдъхновение за всички нас!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

инж. Недко Кулевски

Кмет на Община Рудозем

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура