Пампорово радва туристите с големи намаления до края на ски сезона

04 Mar, 2024

От 5 март до края на зимния сезон в курорта Пампорово влизат в сила нови по-ниски цени на лифт картата, ски пакетите и хотелското настаняване в петзвездните хотели Орловец и Перелик.

Зимният сезон в Пампорово се планира да продължи до края на априлската ваканция.

Цената на еднодневната лифт карта за възрастен (от 22 до 65 години) става 75 лева, за младежи (от 12 до 22 години) и възрастни над 65 години – 59 лева и за деца (от 7 до 12 години) – 45 лева.

Лифт картата в пакет с оборудване ще бъде на цена от 85 лева за възрастен, 64 лева за младеж и 50 лева за дете на ден.

С цел стимулиране на повече активности сред подрастващите, от 5 март Пампорово обявява ексклузивни пакети за деца и младежи и увеличава възрастта в категория младеж от 18 на 22 години.

Пълните ски пакети за минимум два дни, които включват целодневна лифт карта, оборудване и 4 часа ски обучение в група, започват на цени от 88 лева за дете и 121 лева за младеж да ден.

Заниманията за най-малките в детската ски градина на ски център Малина ще бъдат на цена 40 лева полудневно обучение и 70 лева за целодневно обучение с включен обяд.

Ски услугите се предлагат в гардеробите на Пампорово АД.

От 5 март петзвездните хотели Перелик и Орловец също обявяват специални мартенски пакети с 50% отстъпка при престой в дните от Неделя до Четвъртък на цени от 80 лева на човек на ден.

До края на сезона гостите на двата хотела могат да се възползват от безплатен детски кът с анимация в хотел Перелик.

Резервация може да се направи бързо и лесно на www.pamporovo.me, сайтовете на хотелите или телефон 0700 17 702.

Условията за ски в Пампорово са добри. В курорта работят 14 лифтови съоръжения и 13 отворени писти, детски парк на ски център Малина и нов снежен парк на южните писти.

Благодарение на стабилната основа от изкуствен сняг, ски зоната през март се очаква да бъде стабилна с хубави условия за ски и сноуборд.

Повече информация виж и следи на www.pamporovo.me

 

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура