Кметът на Златоград: Доброто управление е това, което създава спокойствие

21 Feb, 2024

Кметът на Община Златоград Мирослав Янчев събра на среща работещите към Общинска администрация, за които бюджетът на мнозинството се оказва най-рестриктивен.

„Уверих ги, че ще насоча всички възможни средства, предвидени от законодателя, за да защитя интересите им. Недопустими са заигравката с най-уязвимите и унизителното отношение към труда им”, сподели градоначалникът.

Ще предложа на Общински съвет Златоград да коригира решението си! Опазването на спокойствието на работещите, гражданите и бизнеса е основно задължение на местната власт, категоричен е Янчев.

„Именно заради това ще поканя общинските съветници от всички политически партии на работна среща, за да насочим усилията си към диалог в търсене на разумното! Ще предложа срещата да бъде в село Долен, на мястото на спортната площадка, която не получи финансиране!”, посочи кметът на Златоград.

Недопустимо е, през институцията Община Златоград да се мерят сили и да се налагат грубо междуличностни отношения, обеляза Мирослав Янчев.

„Доброто управление е това, което създава спокойствие, предвидимост у хората и не ги ангажира със зрелища и боричкания между избраните! Златоград – място за всички, а не на един!”, допълни кметът Мирослав Янчев.

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура