Големи намаления в Пампорово от 5 март, ски сезонът продължава до април

09 Feb, 2024

От 5 март до края на зимния сезон в курорта влизат в сила нови по-ниски цени на лифт картата, ски пакетите и хотелското настаняване в петзвездните хотели Орловец и Перелик.

Цената на еднодневната лифт карта за възрастен (от 22 до 65 години) става 75 лева, за младежи (от 12 до 22 години) и възрастни над 65 години – 59 лева и за деца (от 7 до 12 години) – 45 лева.

Лифт картата в пакет с оборудване ще бъде на цена от 85 лева за възрастен, 64 лева за младеж и 50 лева за дете на ден.

С цел стимулиране на повече активности сред подрастващите, от 5 март Пампорово обявява ексклузивни пакети за деца и младежи и увеличава възрастта в категория младеж от 18 на 22 години.

Пълните ски пакети за минимум два дни, които включват целодневна лифт карта, оборудване и 4 часа ски обучение в група, започват на цени от 88 лева за дете и 121 лева за младеж да ден.

Заниманията за най-малките в детската ски градина на ски център Малина ще бъдат на цена 40 лева полудневно обучение и 70 лева за целодневно обучение с включен обяд. Ски услугите се предлагат в гардеробите на Пампорово АД.

От 5 март петзвездните хотели Перелик и Орловец също обявяват специални мартенски пакети с 50% отстъпка при престой в дните от Неделя до Четвъртък на цени от 80 лева на човек на ден.

Атрактивни намаления и специални семейни оферти за хотел Орловец са актуални още през февруари в т.нар. Family days от 25 до 29 февруари 2024 г.

До края на сезона гостите на двата хотела могат да се възползват от безплатен детски кът с анимация в хотел Перелик.

Резервация може да се направи бързо и лесно на www.pamporovo.me, сайтовете на хотелите или телефон 0700 17 702.

Условията за зимни спортове в Пампорово са прекрасни. Ски зоната в курорта работи с пълен капацитет от писти, както и детски парк на ски център Малина и нов снежен парк на южните писти, които се поддържат и обработват ежедневно.

Благодарение на стабилната основа от изкуствен сняг, ски зоната през март се очаква да бъде стабилна с добри условия за ски и сноуборд.

И тази година през март Пампорово е домакин на няколко събития и спортни надпревари.

Месецът стартира с традиционно за курорта спускане с български трибагреници и носии, с което ще бъде отбелязан националния празник 3 март.

Младите надежди ще премерят сили и демонстрират умения в състезания за купи „Пампорово“, „Амер спортс“ и „Радо Янков“, а в края на месеца курортът ще бъде отново домакин на традиционната зимна студентска универсиада.

Зимният сезон в Пампорово се планира да продължи до края на априлската ваканция.

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура