Кметът на Девин Здравко Иванов с поздравителен адрес от вицепрезидента

24 Nov, 2023

Вицепрезидентът на Република България Илияна Йотова изпрати поздравителен адрес до кмета на община Девин Здравко Иванов по случай преизбирането му за нов управленски мандат 2023-2027 година.

„Приемете мойте най-сърдечни поздрави за избирането Ви за кмет на община Девин.

Огромни са предизвикателствата, пред които българските градоначалници се изправяте всеки ден. Вярвам, че ще успеете да се справите с тях и че с бъдещата си работа ще продължите да оправдавате доверието на своите граждани, което Ви гласуваха, с надеждата за благоденствие и по-добро бъдеще.

Уверявам Ви, че президентската институция, както и до сега, ще бъде отворена за диалог и взаимодействие с общините. Дългогодишните искания на българските общини за повече правомощия при решаване на проблеми на местните общности имат нашата безрезервна подкрепа и е крайно време проблемите да намерят своето решение. Това ще съкрати пътя за осъществяване на политиката, желана и нужна на гражданите, които стават все по-взискателни към управляващите.

Убеден съм, че ще бъдете близо до съгражданите си и ще откликвате на техните проблеми. Непосредствената връзка с тях е истинската сила на местната власт.

Желая Ви здраве, мъдрост и воля!

На добър час!”

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура