Специални цени на ски картите в Пампорово до 10 декември

21 Nov, 2023

Първите за зимния сезон туристи в Пампорово се очакват в началото на декември, като 5-звездният хотел Перелик отваря врати от 1 декември, посрещайки фирмени партита и празнуващи студенти за 8 декември.

Откриването на ски сезона и пускането в действие на лифтовете ще зависи от метеорологичните условия и възможността за заснежаване на пистите.

При наличие на благоприятни условия за изкуствен сняг, Пампорово вече има готовност да подготви задоволителен брой ски писти само за 72 часа

Вземи ски карта SELECT или сезонна лифт карта за пистите в Пампорово на специална цена в предварителна продажба до 10-ти декември на pamporovo.me

Добре познатите ски карти Select са без фиксирани дати за стартиране на ползването им, а клиентите сами избират кога да ги ползват в рамките на зимния сезон.

Активирането им става с първото преминаване, през който и да е турникет в ски зоната, в рамките на предстоящия зимен сезон и важат за последователни дни в зависимост от вида на картата.

В промо периода до 10 декември еднодневната лифт карта влиза в продажба на цена 82 лева за възрастен, 65 лева за младежи до 17 години и 49 лева за деца до 12 години.

На същия принцип, в два промоционални периода, могат да се закупят и двата вида сезонни лифт карти – сезонна за делнични дни и сезонна без ограничения.

За първи път в предварителна продажба е и ски карта Неделя сутрин Select, която важи за ползване в ден неделя от 08:45 до 12:45 часа, без предварително фиксирана неделя.

Лифт картите могат да се закупят или презаредят през уеб магазина на webshop.pamporovo.me, а получаването им става през pick-up устройствата, картоматите или на касите в курорта. Всички закупили лифт карта за ски зона Пампорово ще могат да ползват като бонус ски зоната на Чепеларе, когато последната е отворена.

През новия зимен сезон туристите в Пампорово ще се радват на нов модерен шестседалков лифт, обновена южна ски зона и нов детски снежен парк на ски център Малина.

През януари Пампорово домакинства на Световната купа по сноуборд на от календара на FIS.

Състезанието, което ще се проведе на 20 и 21 януари на писта Стената, ще посрещне най-добрите състезатели в тази дисциплина от цял свят, със специалното участие на Радослав Янков и безспорно ще бъде зрелищно.

В сила са и ценови намаления за ранни записвания за двата водещи петзвездни хотели в курорта – Перелик и Орловец, които могат да бъдат резервирани с 25% отстъпка на www.pamporovo.me.

За сезона хотел Перелик 5* е подготвил допълнителни удобства за най-малките – нов детски басейн с дълбочина до 80 см в спа център Body & Soul SPA Lounge и детски клуб с аниматори за малчугани от 3 до 10 години.

През този зимен сезон притежателите на карти за лоялност Miles&Smiles на Turkish Airlines, закупили ски пакети, дългосрочни лифт карти в Пампорово и настаняване в петзвездните хотели Орловец и Перелик, вече могат да събират клубни точки в троен размер, обменяйки ги за разнообразни бонуси и привилегии при пътуване с авиокомпанията.

Повече подробности може да откриете и следите на pamporovo.me.

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура