Мирослав Янчев отново е кмет на Златоград

05 Nov, 2023

Досегашният кмет на Златоград Мирослав Янчев печели нов 4-годишен мандат в родопския град.

Това показват резултатите от балотажа.

Така кандидатът на ГЕРБ получава нов кметски мандат до 2027 година!

Поздравления и на добър час!

„Благодаря ви! Заедно успяхме да опазим Община Златоград! Въпреки трудностите, агресията и разделението избрахме разумното!

Заедно с вас ще надграждаме града, ще разкриваме и потенциала на всички населени места! С благодарност и отговорност поемам дълга да продължа да ви служа, да бъда вашият кмет!

За мен е чест!

Уважавам изборът и на тези, които предпочетоха друг кандидат – уверявам ви, че за проблемите на всеки един от вас ще бъде търсено решение от мен и общинска администрация.

Сега, преди всичко друго, е време за диалог, да протегнем ръката си към всеки, който иска да работи заедно с нас! Няма място за сплетни и противопоставяне, а за сговор и работа! Да загърбим лошото, да намерим и път към тези, с които се отдалечихме, разделяйки се на отбори и групи! Да си простим взаимно!

Призовавам ви да бъдем преди всичко хора, да вложим енергията си за постигане на положителни резултати, защото те радват и дават поводи за гордост!

Благодаря на членовете на ОИК и СИК, както и на представителите на институциите, които гарантираха спокойното протичане на изборния ден!

Граждани на Община Златоград, бъдете здрави и благословени!”, сподели кметът Янчев след победата.

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура