В Златоград откриха нов градски парк

25 Sep, 2023

Символично открихме новата зона за широко обществено ползване в Златоград, сподели кметът на родопския град Мирослав Янчев.

Със завършването на новия парк успяхме да подобрим облика на една от най-важните зони в градската среда. Сигурен съм, че той ще бъде едно от най-посещаваните места в Златоград. Място за почивка, игри и детски усмивки, спорт, отдих и разходка, заяви Янчев.

Градоначалникът посочи: Подобряването на облика на обществените места е приоритет в работата ни, защото Златоград вече стана емблематичен в цялата страна със своята цветност, чистота и зеленина.

„Привличаме все повече хора, както с красотата си, така и с гостоприемните и добронамерени жители, живеещи в него”, подчерта Мирослав Янчев.

Наша отговорност е да развиваме даденостите си, да опазваме създаденото и да градим и надграждаме. Да постигаме реални цели и реални резултати. Да подобряваме визията на общината ни, да работим за това, жителите ни да се чувстват комфортно и спокойно в населените ни места, отбеляза той.

Кметът Янчев пожелава на всички с много настроение и усмивки да се възползвате от новата паркова зона! Бъдете здрави и отговорни към съграденото!

 

Снимки: Facebook

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура