Пампорово приема юбилеен конгрес по балнеология и СПА туризъм

08 Sep, 2023

Десетото юбилейно издание на конгреса на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм (BUBSPA) ще се проведе на 11 и 12 септември в Конгресен център в Пампорово, намиращ се на територията на Община Чепеларе.

Годишните конгреси на Български съюз по балнеология и СПА туризъм се утвърдиха като най-значимите събития в сектора, събиращи на едно място инвеститорите и мениджърите на най-добрите комплекси в България, развиващи целогодишният туристически продукт, използвайки природните богатства на страната ни – лечебен климат и минерална вода.

По случай юбилея ще се проведе специализирано изложение в Конгресен център Пампорово на 11 и 12 септември 2023 г.

На изложението ще бъдат представени компании от Медикъл/СПА и СПА индустрията.

Очаква се в събитието да вземат участие водещи фирми, предлагащи обзавеждане за хотели, специализиран софтуер за ресторанти и заведения, представители на финтех решения и иновативни уреди, подходящи за Медикъл/СПА центрове, и разбира се водещи производители и дистрибутори на СПА и хотелиерска козметика.

През септември в сила са специални промоционални пакети за настаняване в хотел Перелик 5* с цени започващи от 80 лева на човек с включена закуска и ползване на най-големия и оборудван СПА център в района.

Всички актуални оферти и предлагани услуги в планинския курорт можете да откриете на www.pamporovo.me

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура