Златоград бе домакин на зрелищен баскетболен турнир

27 Aug, 2023

В залата на ОУ “Васил Левски” Златоград се проведе интригуващ и зрелищен финал на баскетболния турнир от инициативите “Доброто е на мода, да бъдем активни, а не агресивни!” между отборите на БК Златоград и БК АТЛАС Комотини.

Много емоция и равностоен баскетбол до последните минути на срещата. В крайна сметка победители станаха гостите от съседна Гърция, нашите момчета се класираха втори, а третото място заеха БК РОГОШ Пловдив, посочи кметът на Златоград Мирослав Янчев.

Топ реализатор на турнира стана Симеон Личев от БК Златоград, с отбелязани общо 57 точки, сподели градоначалникът.

Имаше и атрактивни състезания за стрелба от трите точки, най-атрактивна забивка, стрелба от далечно разстояние за най-малките.

В мероприятието взеха участие и мажоретния състав към ЦПЛР Златоград, които създадоха още по-приятна атмосфера със своите танци, посочи Янчев.

Всички участници получиха почетни грамоти, купи и други награди! Организатори на турнира бяха Община Златоград и БК Златоград.

Кметът Янчев благодари на Михаил Михайлов за чудесното партньорство и на ОУ “Васил Левски”, в лицето на директора Нина Пашова и Здравко Иванов, че за пореден път бяха любезни домакини на подобно събитие, осигурявайки отлични условия за неговото провеждане.

 

Снимки: Facebook

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура