Новият областен управител на Смолян встъпи в длъжност

31 Jul, 2023

Кратка церемония по случай встъпването в длъжност на новоназначения областен управител на област Смолян Захари Сираков се проведе в Областна администрация.

Досегашния областен управител Стефан Сабрутев посрещна Захари Сираков и му връчи символичния ключ на Областна администрация, като му пожела много успехи, да работи в интерес на Смолян и областта.

От своя страна Захари Сираков, заяви, че приема символичния ключ на Областна администрация с чувство на голяма отговорност и доверие, изказа благодарност на екипа на Областна администрация за това, че до настоящия момент е отстоявана достойно позицията на Областният управител.

Изрази надежда, че от този момент ще се работи в условия на взаимно разбирателство и в интерес на жителите на област Смолян и Република България.

От своя страна, Стефан Сабрутев благодари на екипа на администрацията за професионално свършената работа и изрази надежда, че ще бъде завършено започнатото.

На церемонията присъстваха заместник областния управител Христо Станчев, главния секретар Георги Кисьов, директори на дирекции, началници на отдели и служители в Областна администрация Смолян.

Подобни

МЕСТНИ ИЗБОРИ 2023

Новини от региона

туризъм

спорт

култура