Организират турнири по плуване и футбол за празника на Девин

26 Jul, 2023

Турнири по футбол на малки врати и по плуване се организират за поредна година по случай празника на Девин и минералната вода, който ще се състои 11 и 12 август.

Футболните надпревари са за мъже, като желаещите отбори могат да подават заявки за участие до 9 август при изпълнителния директор на ФК Девин Руси Чаушев.

Срещите ще се проведат на Спортната площадка в кв. “Врътлек”, като програмата с датите и часовете на срещите ще станат ясни, след техническата конференция, която е насрочена за 9 август от 17:00 часа в залата на Община Девин.

Турнирът по плуване ще се проведе на 12 август, събота от 10:00 часа във Външния басейн на СПА хотел Орфей.

Участниците ще бъдат разделени в три категории, съответно момичета от 7 до 10 години, девойки от 11 до 15 години, жени над 16 години, момчета от 7 до 10 години, юноши от 11 до 15 години и мъже над 16 години.

Желаещите да участват в турнира по плуване могат да се запишат за надпреварите в общинската администрация в Девин или на място в събота за времето от 09:00 до 09:30 часа.

Организатори на надпреварите са ФК Девин, СПА хотел Орфей и Община Девин. Най-добрите ще бъдат отличени с купи, медали, парични и предметни награди.

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура