Пампорово е предпочитана дестинация за бягство от летните горещини

05 Jul, 2023

Търсите перфектното лятно бягство, което да Ви откъсне от токсичността на градската среда и сивото ежедневие?

Сгушен в сърцето на Родопите, курорта Пампорово освен зимна приказка, която привлича посетители от цял свят със своите снежни писти и живописни пейзажи, предлага и разнообразие от активности през летния сезон.

Във време на летни горещини това родопско бижу се превръща в зелен планински оазис, с множество вълнуващи активности и приключения, подходящи за всички възрасти.

5-звездният хотел Перелик е идеалното място за почивка през лятото, където имате възможността да се насладите на спокойствие и комфорт, както и на живописната панорама на Родопите.

Пампорово, през лятото, е едно от най-предпочитаните места сред българите и туристите от чужбина.

Със зашеметяващото си местоположение, разположен в самия център на курорта, Хотел Перелик предлага уютна атмосфера, невероятен интериор, удивителен пейзаж, страхотни удобства и любезен персонал.

Приятното време и чистият въздух, през това време на годината, предразполагат да се отдадете на спокойна и релаксираща почивка сред красивата родопска природа.

Независимо дали пътувате със семейство, приятели или самостоятелно, тук ще намерите топла и приятелска общност, която ще направи престоя ви още по-вълнуващ.

Изберете Пампорово за своята лятна ваканция и няма да съжалявате – забавленията и доброто прекарване са гарантирани!

Природата е Родопа планина е магнетична през всеки сезон, а въздухът – чист и наситен с отрицателна йонизация, което допринася за подобряване цялостното благосъстояние на организма, подобряване на съня, и намаляване на стреса.

Всичко, което големият град не може да Ви предложи…

Лятото е идеално време да се разходите из красивите прохладни родопски гори. В Пампорово има множество маркирани пътеки, които водят до най-красивите места в района.

Можете да се насладите на спиращи дъха гледки докато вдишвате свежия планински въздух.

Ако обичате екстремните забавления, тогава Велопарк Пампорово е мястото, което трябва да посетите.

Той разполага с 15 обособени трасета с обща дължина от над 35 км, подходящи за всички възрасти и ниво на напредналост, и предлага забавления за всички, които обичат да карат колело.

Паркът има много различни пътеки – както за начинаещи, така и за професионалисти.

В допълнение се предлагат и вело уроци, ако тепърва искате да се насладите на този спорт или просто да надградите уменията си.

За любителите на конна езда, Пампорово предлага чудесни възможности. Можете да се качите на кон и да се разходите из красивата природа на Родопите.

Предлагат се различни маршрути, в зависимост от Вашите желания и ниво на опит.

Пампорово се отличава с много интересни активности и за децата!

Освен разходките по маркираните пътеки, посещение на Кулата в курорта, може да посетите и Приключенски парк Язовира, който предлага забавления за деца и възрастни – въжена градина, детски тролей, скокове с въздушна възглавница, нинджа трасе, фитнес на открито, кът за игри, достъп до язовира за риболов, горска пътека за бягане, семейно трасе, зони за релакс.

Към всички тези дейности, можем да добавим и множество места за посещение в близост до курорта.

Попитайте Туристическия информационен център за турове до Смолянските езера, Широка Лъка и Обсерваторията Рожен. Всяка една от тях е с различна продължителност и различно ниво на трудност.

Затова, ако искате да прекарате лятото си със забавни дейности и спокойствие, запазете своята почивка в Пампорово още сега на www.pamporovo.me

Пълен ценоразпис за летния сезон в Пампорово вижте ТУК.

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура