Вело парк Пампорово отваря на 30 юни

26 Jun, 2023

Активният летен сезон в планинския курорт Пампорово стартира на 30 юни, когато ще отворят Вело парк Пампорово, Адвенчър парк Язовира и лифт №1 Туристически център – Студенец.

Eдин от най-големите специализирани паркове за планинско колоездене на Балканите Вело парк Пампорово предлага отлични условия – голямо разнообразие от трасета и маршрути за планинско колоездене с различно ниво на трудност, напълно оборудван гардероб за наем на велосипеди и екипировка, както и подготвени вело водачи, които помагат за първи стъпки в „маунтин байка“ или за затвърждаване на уменията.

Пълен ценоразпис за летния сезон в Пампорово вижте ТУК.

Спортният календар във вело парка стартира с традиционния за курорта Pamporovo Bike Fest от 28 до 30 юли.

В Приключенски парк Язовира са обособени зони за активности и релакс и всички посетители могат да се възползват от атракциите, подходящи както за деца, така и за възрастни – въжена градина, нинджа парк, фитнес на открито, риболов, детски тролей, спускане с туби, разходка с колела, скачане върху въздушна възглавница и много други.

Следвайки тенденциите за все по-нарастваща необходимост от грижа за здравето, Пампорово утвърждава региона като дестинация за климатолечение, възстановяване, укрепване и подсилване на имунната система, в унисон с природните ресурси.

За гостите в курорта, хотел Перелик 5* предлага атрактивни летни пакети с активна седмична програма „Горска терапия, която включва ежедневни разнообразни пешеходни преходи, вело турове и екскурзии.

Пакетите могат да бъдат резервирани онлайн с до 30% отстъпка директно на pamporovo.me.

Емблематичният за Пампорово хотелски комплекс Перелик 5* разполага с модерен медицински център, част от Body & Soul Spa Lounge, който предлага на своите гости допълнителни програми и процедури за профилактика и възстановяване, базирани на био енергията на околната среда, високи нива на отрицателна йонизация и фитонциди, кристално чист въздух, тишина и спокойствие.

Конгресният център на хотела, разположен на площ от 2 700 кв.м., представлява добре планиран и осигурен на най-високо техническо ниво комплекс от 5 зали с общ капацитет от 1100 места, който предлага пространство за провеждане на различни събития.

Повече информация за актуалните промоционални оферти за настаняване в 5-звездните хотели Орловец и Перелик и всичко интересно в родопския курорт Пампорово можете да откриете на www.pamporovo.me

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура