Община Смолян организира празнична програма за Деня на детето

31 May, 2023

По повод 1-ви юни – Международния ден на детето, Община Смолян, съвместно с Превантивно информационен център по наркотични вещества, МКБППМН, 101-ви Алпийски полк и ЦПЛР-ОДК–Смолян, организират за всички малки и големи деца, празник с много игри и забавления.

За участие в най-красивия детски празник ще има място за всяко дете и ученик, който желае да участва.

ЦВЕТНО АТЕЛИЕ „ДЪГАТА НА ДЕЦАТА“

Смолянските малчугани ще имат възможност да оставят своя цветен отпечатък върху картон и по този начин да оформим заедно красива цветна дъга. Освен това децата ще отправят своите послания по повод празника.

Заповядайте на 1 юни /четвъртък/ от 15 часа на Амфитеатъра на Новия център в Смолян /при лошо време цветния празник ще се състои във фоайето на РДТ – гр. Смолян/.

СПУСКАНЕ ПО АЛПИЙСКИ ТРОЛЕЙ

На 1 юни от 11.00 часа до 16.00 часа на Амфитеатъра на Новия център в Смолян ще имате възможност да видите въоръжението, техниката, свързочно, инженерно и алпийско имущество.

С помощта на инструктори малки и големи ще могат да се спуснат по алпийски тролей, позициониран на новия център.

КОНКУРС “МИС И МИСТЪР”КАПЧИЦА”

На 1 юни във фоайето на РДТ „Николай Хайтов“ – Смолян от 17.00 часа, децата от ЦПЛР-ОДК ще открият официално празника, показвайки своя талант и умения. Малчуганите до 5 навършени години ще имат възможност да се изявяват като мис и мистър Капчица.

ЗАПОВЯДАЙТЕ! ОЧАКВАТ ВИ МНОГО ЗАБАВЛЕНИЯ И ПОДАРЪЦИ!

 

Снимка: Община Смолян

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура