Поредна улица в Неделино е асфалтирана и обновена

14 Apr, 2023

Положена е чисто нова асфалтова настилка на улица “Шина Андреева” в град Неделино, като преди това успяхме да подменим целия водопровод, да изградим отводнителните шахти и извършим множество укрепителни дейности за нейната реализация, посочи кметът Боян Кехайов.

Благодаря на всички, които положиха усилия улица “Шина Андреева” да бъде асфалтирана за Великденските празници, сподели Кехайов и уточни, че вторият пласт ще бъде положен след почивните дни.

Удовлетворен съм от свършеното, тъй като години наред тази улица беше на места непроходима, липсваше настилка и никой не вярваше, че тя някой ден ще придобие нормален вид, заяви градоначалникът.

„Упрекваха ме, че съм се “захванал” с непосилната задача да реализирам една от най-дългите и тежки улици в Неделино (1100 м), тъй като никой от моите предшественици не е посмял дори да опита!”, отбеляза кметът Кехайов.

Празни обещания в годините са давани много, за да се държат в подчинение хората от този квартал, но днес съм радостен, че ангажиментът от моя страна към тези хора вече е изпълнен, подчерта категорично Боян Кехайов.

„Благодарен съм на екипа, че ми повярва, подкрепи ме, заедно похабихме много нерви, положихме огромни усилия, но успяхме да доведем идеята до край и да реализираме и този важен за Неделино инфраструктурен обект!”, допълни кметът на родопския град.

 

Снимки: Facebook

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура