Звезделин Чаушев: Длъжни сме да радваме нашите фенове

12 Apr, 2023

Дисциплинарната комисия при ЗС на БФС Пловдив лиши от домакинство за две срещи отборът на Асеновец 2005 (Асеновград). Наказанието е заради ексцесиите по време на мача с Родопа (Смолян).

Главният съдия Димо Димов бе замерян с предмети от публиката, която през цялата среща се държала арогантно.

Освен това, отборът от Асеновград отнася и две глоби, съответно от 500 лв. и от 1 250 лева, съобщиха от смолянския клуб.

На основание на Дисциплинарният правилник е наложена Забрана да изпълнява функции от името на клуба за една среща Сашо Пайталов – административен директор на ФК Родопа (Смолян).

Вратарят Горан Гръблев също е със спрени състезателни права за една среща. И двамата получиха червени картони на срещата с Асеновец 2005.

В таблицата с временното класиране на Трета лига – Югоизточна група Родопа заема 11-то място с актив от 40 точки.

Следващия мач на смолянчани е на 13 април от 17:00 часа, когато Родопа приема като домакин Спартак (Пловдив) в успорвано дерби.

„В последните два мача записахме добри резултати. Още трябва да подобрим играта си. Ще излезем срещу сериозен съперник, който е фактор в групата. Длъжни сме обаче да радваме нашите фенове. Ще го направим с победа“, коментира пред Sportal.bg треньорът на Родопа Звезделин Чаушев.

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура