Кметът на Доспат: Необходимо е България да има стабилно правителство

28 Mar, 2023

Уважаеми жители на Община Доспат,

За пети пореден път в рамките на две години ще застанем пред урните.

Пред прага сме на поредните извънредни парламентарни избори в страната на 2-ри април. В ръцете на избирателите отново е посоката на развитие на страната ни.

Броени дни преди 2-ри април се обръщам към всички избиратели на Община Доспат да намерят време и да упражнят конституционното си право на глас.

Търпението от страна на гражданите към политиците вече се изчерпва след този дълъг маратон от избори. Надеждата на всички нас е да имаме стабилно и редовно правителство, което да фокусира вниманието си към решаване на проблемите на хората, а те за съжаление станаха много в рамките на две години.

За развитието на нашата община са изключително важни предстоящите парламентарни избори – необходимо е България да има стабилно правителство и парламент, а това зависи от всички нас.

Всички ние видяхме темповете, с които Община Доспат в периода до 2021 година се развиваше.

Реализираха се много проекти във всички населени места – социални проекти, в областта на образованието, благоустрояването /подмяна на водопроводи и асфалтиране на улици/ и в сферата на туризма. Направените инвестициите бяха за милиони левове.

През последните две години за съжаление във всички сфери на икономиката има кризи и застой. Инвестициите са много малко, както и проектите, които би могла Община Доспат да реализира.

Жителите на Община Доспат заслужават повече. Нека на 2-ри април да направим така, че Община Доспат да продължи своето европейско развитие и да върви напред!

На 2-ри април 2023 г. – излезте и гласувайте – всичко зависи от Вас!

С уважение,
Инж. Елин Радев – кмет на Община Доспат

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура