Пампорово е пълно с туристи, ски зоната е в прекрасно състояние

01 Feb, 2023

Хотелите и пистите в Пампорово са пълни с български и чуждестранни туристи, които се радват на изобилие от сняг, чист въздух и прочутото родопско гостоприемство.

Условията за зимни спортове и снежни забавления в Пампорово и Мечи чал са прекрасни, като почти цялата ски зона е отворена.

Курортът отчита ръст на туристите от началото на ски сезона спрямо миналата зима.

Изключително добрата поддръжка на ски пистите привлича все повече български и чуждестранни туристи, като се отчита увеличен брой организирани групи, релокирани от други зимни курорти в Пампорово.

Планирай зимна почивка с 25% отстъпка за онлайн резервации за 5-звездния хотел Перелик!

В началото на февруари хотелите в курорта са почти напълно резервирани, а през целия месец се очаква висока заетост на легловата база.

Български, ирландски, турски туристи са основните посетители в планинския курорт тези дни. През февруари се очакват повече британски туристи заради ваканция във Великобритания.

Ценоразпис за зимния сезон в Пампорово

На сайта www.pamporovo.me могат да бъдат закупени, както индивидуални ски карти, така и пакети с включена карта и оборудване на преференциална цена.

За да посрещне предизвикателствата на времето и даде възможност на туристите да карат повече, Пампорово пусна в продажба нов вид неделна сутрешна лифт карта от 8:45 до 12:45 часа.

Картата важи само в неделните дни до края на сезона. Сутрешната карта дава възможност туристите да карат повече в неделния ден преди напускане на хотелите.

Лифт картите, закупени през онлайн магазина, могат да бъдат получени директно през pick-up устройствата, картоматите и касите, разположени на територията на Пампорово, а оборудването във всеки един от гардеробите на Пампорово АД в курорта.

На камерите в сайта на курорта www.pamporovo.me, които излъчват в реално време, може да се следи актуалното състояние на ски пистите.

 

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура